No estás registrado (Registrarse)

Vanilla 1.1.10 es un producto de Lussumo. Para más información: Documentación, Soporte.

  1.  # 1
    Referente a un .cat que tenia listado en sedo me mandan esto:

    Benvolgut ian_curtis,

    Us contactem com a titular del domini ????.cat,

    Hem pogut detectar la presència del seu domini o dominis en plataformes de transferències de dominis basades en el mercat secundari. Si bé transferir el domini a canvi d'una compensació econòmica no representa en sí mateix una vulneració de de la normativa de puntCAT, sí que ho és el registre amb finalitats merament especulatives, segons el que descriu el punt 9.1 de l'acord de registre

    En els casos en els que el Registre estimi que s'està donant aquesta situació, pot suspendre l'ús del domini, i fins i tot cancel·lar-lo. El Registre pot basar l'apreciació de les finalitats especulatives en factors molt diversos, entre els quals podem trobar-ne l'absència de continguts en català, la manca de dades fidedignes, patrons de conducta de registre per part del registrant, i d'altres relacionats amb l'absència d'usos conformes amb la normativa del Registre.

    Us fem arribar aquest correu a efectes informatius, exercint les responsabilitats que tenim assignades com a Registre del domini .cat, en tant que entitat de gestió i supervisió del compliment de la normativa d'ús acordada entre ICANN i la Fundació puntCAT

    Moltes gràcies pel vostre interès en el .cat, i no dubteu en contactar-nos per a resoldre els dubtes que tingueu al respecte de les polítiques i requisits de registre.

    Suport i atenció a l'usuari
    Fundació puntCAT

    ---

    Dear ian _curtis,

    We contact you as owner as ?????.cat,

    We have detected the presence of your domain name or domain names in secondary market domain names management and transfer plattforms. Although domain name transfers bearing an economic compensation do not represent as such a breach of the .cat registration agreement, the speculative registration of .cat domain names is effectively a breach according to provision 9.1 of the registration agreement.

    The Registry may,in those cases where the speculative registration is noticed, suspend the use of the domain name, or even proceed to cancel its registration. The Registry may appreciate speculative registration according to a diversity of elements, among others, the absence of contents in catalan, blatantly inaccurate data, patterns of conduct of unlawful registration and those other factors related to the absence of usage according to the Registry regulation.

    This is a mail sent to you for informative purposes, according to the responsibilities we do have as the Registry of the .cat TLD, in our capacity as the management and the sponsored TLD requirements enforcement entity of the .cat TLD, as agreed between ICANN and the Fundació puntCAT.

    Thanks for your interest in .cat, and do not hesitate to contact us should you be in any doubt about the registration policies and requirements.

    Suport i atenció a l'usuari
    Fundació puntCAT
    Para cuestiones relacionadas con dominios contactar por favor a través de: TLDsConsulting.com
    •  
      CommentAuthorAlfredo
    • CommentTimeDec 11th 2012
     # 2
    He vendido alguno y sin problema. Aunque no estaban listados en ningún lado. :silbo:The Best Is Yet To Come |Dominios para principiantes
    •  
      CommentAuthorAlex
    • CommentTimeDec 11th 2012
     # 3
    Oferta a X,XXX jajaja pero claro indicandoles a sustituir la x por un númerito de su elección para evitar censura :komete:

    Compensación económica vs especulación jajaja

    ¡Qué horror! Están como agilipollados ultimamente con tanto control.

    Tal vez tengan a becarios controlando con la lupa para justificar gastos o les interesa tenerlo en sus manos y claro como buenas ratitas no les intertesa soltar la pela.

    Si quieren evitar lo tiene muy fácil . Que suban los registro a 4 cifras anuales y listos.

    Como dijo un demenita respecto a 1y1 cada vez que aparece una noticia de los .cat aparece un nuevo grano jajajaDomaining | Fotografias | 1500 pueblos mas bonitos de España | Bitcoin cotizaciones
  2.  # 4
    Después de comentar que estava ahí por error...

    Benvolgut ian_curtis,

    Moltes gràcies per la vostra resposta. Des de puntCAT exercim aquests controls atenent a les previsions de la nostra normativa, i entenem que les comunicacions amb els titulars d'aquells dominis que puguin trobar-se en una situació de possible incompliment són fonamentals per a desfer malentesos que es puguin haver donat entre els titulars dels dominis .cat al respecte de la interpretació de la normativa que en regula el seu ús. Així mateix, i només si es dóna el cas, el Registre inicia els contactes per tal de redreçar situacions de possibles incompliments, i així evitar l'adopció de mesures de suspensió, que sempre són el darrer recurs en els casos en que l'incompliment sigui efectiu i clar.

    Aquestes comunicacions inicials tenen, per tant, com a objectiu principal, establir un canal de comunicació per aclarir dubtes sorgits al respecte de la normativa d'ús del .cat, i no presuposen l'incompliment per part dels titulars, ni inicien per si mateixes processos de resolucions de conflictes.

    En el vostre cas concret, us hem d'informar que el vostre domini segueix constant, com a mínim a una plataforma de mercat secundari (sedo), ofert pel seu titular per un preu determinat.

    Prenem nota de la vostra resposta. Us agraïm tant el vostre interès en el .cat, com la rapidesa en la resposta. Així mateix, restem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte que tingueu al respecte de la normativa del .cat.
    Para cuestiones relacionadas con dominios contactar por favor a través de: TLDsConsulting.com
    •  
      CommentAuthorCorso
    • CommentTimeDec 12th 2012 editado
     # 5
    :: el roce hace el dominio ::
    • CommentAuthorMafiay2k
    • CommentTimeDec 12th 2012 editado
     # 6
    Posted By: ian_curtisDespués de comentar que estava ahí por error...


    Que me quede dormido encima del teclado y sin querer le di a la tecla de subir a sedo :dumb:Dominios venta
    •  
      CommentAuthorDiego
    • CommentTimeDec 12th 2012
     # 7
    Voy a ver si alguno de mis .cat está en Sedo... :smash:
    •  
      CommentAuthorDiego
    • CommentTimeDec 12th 2012
     # 8
    Esta vez ha habido suerte. :pray:
    • CommentAuthoradry82bcn
    • CommentTimeDec 12th 2012
     # 9
    Acabo de quitarme los diputados de sedo :smash: